Mod de prezentare | 300 grame |
---|---|
Compozitie/Substanta activa | Cupru |
Concentratie substanta activa | 500 g/kg |
Producator | Spiess Urania Chemicals |
Combate activitatea | Mana, Rapan, Arsura frunzelor |
Plante tratate | Cartof, tomate, castraveti, fasole, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, sfecla de zahar, hamei |
Formulare | WG - granule dispersabile in apa |
Tipuri Aplicare | Pulverizare |
Durata de livrare: 1
Mod de prezentare | 300 grame |
---|---|
Compozitie/Substanta activa | Cupru |
Concentratie substanta activa | 500 g/kg |
Producator | Spiess Urania Chemicals |
Combate activitatea | Mana, Rapan, Arsura frunzelor |
Plante tratate | Cartof, tomate, castraveti, fasole, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, sfecla de zahar, hamei |
Formulare | WG - granule dispersabile in apa |
Tipuri Aplicare | Pulverizare |
">Funguran OH 50 WP ">este un fungicid de contact ce are o capacitate mare de penetrare in plante, asigurand o protectie mai buna, are ca si substanta activa 77% hidroxid de cupru echivalent cu 50% C cupru metalic. ">Fungicidul Funguran este recomandat pentru combaterea bolilor la urmatoarele culturi :legume, vita de vie, pomi fructiferi, sfecla de zahar, hamei. Tratamentul cu fungicid Funguran OH 50 WP este recomandat se se faca in timpul vegetatiei ,preventiv, la avertizare sau cand sunt conditii de dezvoltare a patogenilor .
Funguran OH 50 WP caracteristicile descrise mai sus a fungicidului ii confera capacitatea de combatere a ciupercilor patogene, in special a celor din grupa Phycomycete (care produc mana), dar si focul bacterian al rozaceelor. Aplicarea fungicidului Funguran preventiv , ajuta la inhibarea germinatiei sporilor , blocand astfel dezvoltarea miceliului in plante.
tomate, castraveti, fasole, ceapa, ardei, vinete,dovlecei , pepeni ,vita de vie, mar, par, cires,prun, sfecla de zahar, hamei
mana, rapan, arsura frunzelor
Cultura | Agentul patogen | Doza | Doza per 30 g |
Tomate | Mana (Phytophtora infestans) | 1.5 kg/ha | 7.5 l apa/ 200 mp |
Sfecla de zahar | Mana (Peronospora schachtii) | 4 kg/ha | - |
Hamei | Mana (Peronoplasma humuli) | 0.4 % (1000-2000 l apa) | - |
Castraveti | Mana (Pseudoperonospora cubensis) | 0.3 % | 10 l apa |
Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans) | 3.2 kg/ha | 7.5 l apa/ 94 mp | |
Mar | Focul bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora) | 0.2%-prefloral | 15 l apa |
0.04%-postfloral | 75 l apa | ||
Rapan (Venturia inaequalis) | 0.3% | 10 l apa | |
Par | Focul bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora | 0.3%-prefloral | 10 l apa |
0.04%-postfloral | 75 l apa | ||
Rapan (Venturia inaequalis) | 0.3% | 10 l apa | |
Gutui | Focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) | 0.3%-prefloral | 10 l apa |
0.04-postfloral | 75 l apa | ||
Fasole | Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli), Arsura aureolata (Pseudomonas phaseolicola) | 0.25% | 12 l apa |
Vita de vie | Mana (Plasmopara viticola) | 2 kg/ha-1000 l apa | 15 l apa/ 150 mp |
Cartof | Mana (Phytophtora infestans) | 3 kg/ha | 6 l apa/ 100 mp |