Funguran OH 50WP 300G

35,00 Lei
Informatii despre fungicid Funguran OH 50 WP:
Mod de prezentare 300 grame
Compozitie/Substanta activa Cupru
Concentratie substanta activa 500 g/kg
Producator Spiess Urania Chemicals
Combate activitatea Mana, Rapan, Arsura frunzelor
Plante tratate Cartof, tomate, castraveti, fasole, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, sfecla de zahar, hamei
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Tipuri Aplicare Pulverizare
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: PM174 Ai nevoie de ajutor? 0771 711 700
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Informatii despre fungicid Funguran OH 50 WP:
Mod de prezentare 300 grame
Compozitie/Substanta activa Cupru
Concentratie substanta activa 500 g/kg
Producator Spiess Urania Chemicals
Combate activitatea Mana, Rapan, Arsura frunzelor
Plante tratate Cartof, tomate, castraveti, fasole, ceapa, vita de vie, mar, par, cires, sfecla de zahar, hamei
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Tipuri Aplicare Pulverizare

">Funguran OH 50 WP ">este un fungicid de contact ce are o capacitate mare de penetrare in plante, asigurand o protectie mai buna, are ca si substanta activa 77% hidroxid de cupru echivalent cu 50% C cupru metalic. ">Fungicidul Funguran este recomandat pentru combaterea bolilor la urmatoarele culturi :legume, vita de vie, pomi fructiferi, sfecla de zahar, hamei. Tratamentul cu fungicid Funguran OH 50 WP este recomandat se se faca in timpul vegetatiei ,preventiv, la avertizare sau cand sunt conditii de dezvoltare a patogenilor .

Funguran OH 50 WP caracteristicile descrise mai sus a fungicidului ii confera capacitatea de combatere a ciupercilor patogene, in special a celor din grupa Phycomycete (care produc mana), dar si focul bacterian al rozaceelor. Aplicarea fungicidului Funguran preventiv , ajuta la inhibarea germinatiei sporilor , blocand astfel dezvoltarea miceliului in plante.

Culturi tratate:

tomate, castraveti, fasole, ceapa, ardei, vinete,dovlecei , pepeni ,vita de vie, mar, par, cires,prun, sfecla de zahar, hamei

Boli combatute:

mana, rapan, arsura frunzelor

Cultura Agentul patogen Doza Doza per 30 g
Tomate Mana (Phytophtora infestans) 1.5 kg/ha 7.5 l apa/ 200 mp
Sfecla de zahar Mana (Peronospora schachtii) 4 kg/ha -
Hamei Mana (Peronoplasma humuli) 0.4 % (1000-2000 l apa) -
Castraveti Mana (Pseudoperonospora cubensis) 0.3 % 10 l apa
Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans) 3.2 kg/ha 7.5 l apa/ 94 mp
Mar Focul bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora) 0.2%-prefloral 15 l apa
0.04%-postfloral 75 l apa
Rapan (Venturia inaequalis) 0.3% 10 l apa
Par Focul bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora 0.3%-prefloral 10 l apa
0.04%-postfloral 75 l apa
Rapan (Venturia inaequalis) 0.3% 10 l apa
Gutui Focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) 0.3%-prefloral 10 l apa
0.04-postfloral 75 l apa
Fasole Arsura comuna (Xanthomonas phaseoli), Arsura aureolata (Pseudomonas phaseolicola) 0.25% 12 l apa
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 2 kg/ha-1000 l apa 15 l apa/ 150 mp
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 3 kg/ha 6 l apa/ 100 mp
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!