NITRAT DE AMONIU 50KG

135,00 Lei
Nitratul de amoniu (NH₄NO₃) este un compus chimic utilizat ca îngrășământ agricol și în industria chimică. Se prezintă sub formă de cristale sau granule incolore și este solubil în apă. Este adesea comercializat în saci de 50 de kilograme. Acest compus are diverse aplicații, de la îmbunătățirea creșterii plantelor până la utilizarea în fabricarea explozibililor. Deoarece poate fi periculos în anumite condiții, manipularea și stocarea acestuia necesită respectarea strictă a regulilor de siguranță.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1

Cod Produs: PM001110 Ai nevoie de ajutor? 0771 711 700
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
  1. Formă fizică: Nitratu de amoniu este adesea furnizat sub formă de cristale incolore sau granule, dar poate să aibă și o formă pulbere fină.

  2. Greutate: Sacul pe care îl menționați conține 50 de kilograme de nitratu de amoniu.

  3. Utilizări: Nitratu de amoniu este utilizat pe scară largă în industria chimică și agricolă. Este un îngrășământ azotat eficient și este folosit pentru a îmbunătăți creșterea plantelor. De asemenea, este folosit în fabricarea explozibililor, în special în industria minieră.

  4. Toxicitate: Nitratu de amoniu poate fi periculos în anumite condiții și poate cauza probleme de sănătate dacă este inhalat sau ingerat în cantități mari. De aceea, trebuie manipulat cu precauție, iar siguranța la locul de muncă trebuie să fie o prioritate în industrie.

  5. Solubilitate: Nitratu de amoniu este solubil în apă, ceea ce îl face ușor de aplicat sub formă de îngrășământ pentru plante.

  6. Reactivitate: Acest compus poate fi reactiv în anumite condiții, de exemplu, în prezența unor substanțe inflamabile sau a unor agenți redactori. Acest lucru explică utilizarea sa în producția de explozibili.

  7. Stocare: Este important să fie stocat în condiții sigure, departe de substanțe incompatibile și în locuri uscate și bine ventilate.

  8. Reglementări: Utilizarea nitratului de amoniu poate fi supusă reglementărilor stricte din cauza potențialului său exploziv. Normele de siguranță și reglementările trebuie respectate cu strictețe în manipularea și stocarea acestui compus.

Este esențial să se respecte toate instrucțiunile de manipulare și siguranță specifice furnizate de producător și să se țină cont de normele de siguranță în industria agricolă și chimică

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!